Produkter

Always remember that true beauty comes from within — from within bottles, jars, compacts, and tubes.

Dermalogica for skin care og Jane Iredale for make-up. Tryk på nedenstående knapper - for mere information.

Dermalogica
Dermalogica er hudpleje der først og fremmest handler om hudens sundhed. Dermalogica er et system med bevist effekt til hudpleje og kropsbehandling til kvalificerede professionelle og bevidste forbrugere. Dermalogicas mål er at udvikle de bedste produkter og behandlinger til dig gennem en simpel, innovativ og effektiv indgangsvinkel til sund hud. Dermalogica er en klinikforhandlet hudplejeserie som har skabt en "revolution" indenfor hudpleje.
Jane Iredale
Jane Iredale introducerede sin unikke hudpleje makeuplinie i maj 1994. Det var den første komplette makeuplinie på markedet, som ikke kun giver mulighed for at arbejde med farverne men som også er gavnlig for huden. Produkterne er baseret på mikroniserede mineraler og er produceret uden fyldstof og bindemiddel (som f.eks. talkum og mineralsk olie) og uden kemiske farvestoffer eller konserveringsmidler. Derfor sælges Iredale produkterne på hudpleje- og lægeklinikker i hele verden.
Beauty Tips
Beauty tips til sommerfødder

* Dryp en halv citron i badevandet – det lysner dine negle.

* Creme er afgørende for flotte sommerfødder. Om sommeren udtørrer huden på fødderne hurtigere og kan blive sprukken.

* Fil neglene oven på selve neglepladen for at få dem lyse, jævne og lidt tyndere. Højst én gang om ugen, brug en ordenlig fil, så du ikke skader neglene • Kom eventuelt sæbespåner i vandet, det hjælper med at opløse de døde hudceller omkring neglene.

* Giv dig selv fodmassage, eller få én til det. Det er fantastisk!

* Fil gerne den hårde hud både før og efter fodbadet.